PK-Puu Taivassalo

Aukioloaika
Arkisin 7-17, lauantaisin 8-14

Puhelin
+358 50 577 3296

Sähköposti
taivassalo@pk-puu.fi

Tervetuloa palvelevaan rautaiseen puukauppaan Taivassaloon!

PK-Puun Taivassalon toimipiste sijaitsee aivan Kustavintien varrella joten meillä poikkeaminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Kattavasti varustellusta myymälästämme löydät tarvitsemasi rakennustarvikkeiden kiinnittämiseen, puutarhan hoitoon, grillaamiseen, maalaustöihin ja moneen muuhun! Varastoimme myös valikoimaa puulistoja.

Noutovarastostamme saat kätevästi kyytiisi mm. painekyllästetyt puutavarat (kestopuu), runkorakentamisen ja ulko/sisäpuolen verhoilun puiset materiaalit, rakennuslevyt  ja paljon muuta mm. kiukaat ja padat

Mikäli valikoimastamme ei kuitenkaan löydy tarvitsemaasi, toimitamme sen sinulle nopeasti ja helposti, tarvittaessa kotipihaan asti.

Kuljetuspalvelu toimii luotettavasti ja sovitussa aikataulussa omalla kuljetuskalustollamme ja voit luottaa siihen että tarvikkeet tulevat perille kuivina. Myymälässämme on myös mahdollisuus peräkärryn vuokraukseen.

Olemme osa Rautanet- ketjua ja löydätkin meidät myös nimellä Rautanet Taivassalo. Rautanet- kuvastoa jaetaan lähialueellamme ja seuraamalla sitä pysyt helposti perillä uusista tuotteista sekä hyvistä tarjouksistamme! Voit katsoa uusimman kuvaston myös tästä.

Juho Salonen

Juho Salonen

Yksikön esimies, projektimyynti, ostot rautapuoli

Anne Kaskinen

Anne Kaskinen

myynti

Jussi-Pekka Eskelinen

Jussi-Pekka Eskelinen

myynti, varasto

Sirkku Hunsa

Sirkku Hunsa

myymälä, myynti