Hirsipaneeli 19x169x4200 Valkovahattu Kuusi

4,50 

/

JM (4.5 €/JM)

Valmiiksi tehtaalla valkovahatulla hirsipaneelilla saat nopeasti valmista pintaa. Tehdaskäsittelyn ansiosta käsittelyn jälki on vailla vertaa.

Tilapäisesti loppu varastosta

Tuotetunnus: IN0190008-42 Osasto:

Hirsipaneelilla aidon hirren tuntua

Wicco-hirsipaneeli on ajaton ja elävä materiaali, joka sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

Valkovahattu sisäverhouspaneeli on suunniteltu sisäkäyttöön. Soveltuu hyvin myös kylmiin tiloihin kuten mökit ja piharakennukset.

 

  • Raaka-aine: Oksakuusi
  • Pintakäsittely: Valkovahattu
  • Profiili: STV
  • Neliömenekki n. 6,3jm/m2
  • Pakattu 3 kpl/kutistekalvopakkaus

Asennus

Sisäverhoukseen käytettävien paneeleiden kosteuspitoisuudeksi suositellaan maksimissaan 16 %. Foliopakattujen paneeleiden tulee antaa tasaantua asennustilan olosuhteisiin paketeissaan muutama vuorokausi.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen jälkeen. Käytä maksimissaan 600 mm:n koolausväliä.

Hirsipaneelien kiinnitykseen suositellaan naulausta tai ruuvausta. Naulana tulisi olla riittävän vahva kannallinen naula. Naulojen määrään ja kokoon vaikuttavat paneelin leveys ja vahvuus, vähimmäismääräksi suositellaan kuitenkin kolme naulaa kunkin paneelin naulauskohtaan. Naulaus suositellaan tehtäväksi 60 cm:n välein. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Tarkistahan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta. Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan.

Huolto

Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella valkovahalla.

Kierrätys

Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Paino 1,44 kg (kilogramma)
Mitat 420 × 1,9 × 16,9 cm (senttimetri)
Väri

Valkovahattu

Materiaali

Kuusi

×