PK-Puu Uusikaupunki

Aukioloaika
Arkisin 7-18, lauantaisin 8-14

Puhelin
+358 50 308 5900

Sähköposti
uusikaupunki@pk-puu.fi

PK-Puulla on palveleva puutavaraliike myös Uudenkaupungin alueella.

Löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen ja remontointiin PK-Puusta. Teitpä pientä tai suurta, laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa teräkset, harkot, kestopuu, runkopuutavara, sahatavara, styrox, Finnfoam, Isover ja Ekovilla eristeet, Narvi- ja Kota kiukaat sekä padat, sisustuspuutavara, listat, laminaatit, vinyylilankut, erikoiskuivat lattialaudat, Hunton- tuulensuojalevyt, Gyproc-kipsilevyt, erilaiset vanerit, Essve kiinnitystarvikkeet, HiKoki- sähkötyökalut, käsityökalut, Echo moottorisahat, Tikkurilan ja Teknoksen sisä- ja ulkomaaleja, Virtasen 4-öljyn maalit sekä lukemattomasti muita tuotteita.
Mikäli et löydä valikoimastamme tarvitsemaasi, toimitamme sen sinulle nopeasti oman kuljetuskalustomme ansiosta tarvittaessa suoraan pihallesi. Tervetuloa ostoksille palvelevaan rautaiseen puutavaraliikkeeseen!

Suuresta noutovarastostamme saat nopeasti ja vaivattomasti kyytiin tarvitsemasi tuotteet, tai vaihtoehtoisesti voimme kerätä ne sinulle valmiiksi helpottaaksemme asiointiasi vielä entisestään.

Palveluihimme kuuluu myös levyjen ja puutavaran sahauspalvelu, sahaamme tarvittaessa tilaamasi tuotteet haluamiisi mittoihin nopeasti ja mittatarkasti.

Olemme osa Rautanet- ketjua ja löydät meidät myös nimellä Rautanet Uusikaupunki.

Petri Kaskinen

Petri Kaskinen

toimitusjohtaja

Jari Lehtonen

Jari Lehtonen

myynti

Katja Lintula

Katja Lintula

myynti, myymälä

Markku Moilanen

Markku Moilanen

Varastoesimies

Marko Perttunen

Marko Perttunen

myynti

Sari Lehtonen

Sari Lehtonen

Sisustussuunnittelija