Aitoa palvelua ja monipuolista osaamista

Laatu syntyy omassa tuotannossa. Meillä osaavat ammattilaiset opastavat ja auttavat oikean ratkaisun löytymisessä.

Höyläys

Höyläämmekö uudet paneelit kotisi seiniin, vai onko sinulla tuoda mallia, jonka mukaan toivoisit meidän höyläävän?

Jalostustoimintamme pohjautuu vankkaan ammattitaitoon ja sieltä kumpuaa myös taitotaso tehdä erikoisempiakin höyläyksiä kaikenlaisiin tarpeisiin. Raaka-aineissa panostamme aina kotimaisuuteen ja siihen, että laatu on siinä määrin hyvää, että tekijäkin sen ylpeydellä omaan seinäänsä hymyillen asentaisi. Oman malliston tuotteina mainittakoon oksattomasta männystä höylättävät Nakolinnan perinnelistat, jotka ovatkin ylpeydenaiheemme.

PK-Puun palveluista höyläys on vanhin, kuten voit täältä lukea, joten sopii tulla kokeilemaan kuinka homma meiltä onnistuu.

Maalaus

Uudenaikainen maalauslinjastomme käsittelee päivässä 10km tavaraa. Onko se juuri sinun uusi ulkovuorilaudoituksesi tai kattopaneelisi, joka sillä tänään maalataan?

Olipa kyse pienen varjolistan tai 200mm leveän ulkopaneelin pintakäsittelystä, niin maalaamossa häärivän kolmikon käsissä sen työstäminen onnistuu. Maalaamme tuotteen toiveidesi mukaan peittävällä maalilla tai kuultavalla tuotteella, joka voi olla, lakkaa, kuullotetta tai vaikkapa vahaa.

Sahauspalvelu

Minkä kokoinen pala levystä sahataan?

Tämä kysymys kuullaan meidän palvelevalta henkilökunnalta silloin kun kyseessä on sahauspalvelu.

Valikoimissamme on laajasti erilaisia levyjä, kuten koivu-, havu-, ja filmivanerit sekä liimapuulevyt, joiden oikeaan kokoon sahaamisessa olemme mielellämme avuksi.

Sisustussuunnittelupalvelu

Minä tahdon hempeää ruusu-unelmaa ja mieheni graafisia linjoja ja värien harmoniaa. Saisiko teiltä myös neuvot näiden haaveiden toteutukseen?

Tähän vastaamme, että tottahan toki! Ammattitaitoinen sisustussuunnittelijamme loihtii ihania väriyhdistelmiä ja leikittelee tyyleillä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnitelmia voidaan tehdä asiakkaan luona tai myymälässämme, jossa onkin runsaasti tapetteja, laattoja ja lattiamateriaaleja esillä. Anna meidän luoda kotiisi kodikkuus!

Kuljetus

Mutta milläs minä kaiken tuon kotiin saan? Me saamme…

Omat viikottaiset kuljetukset lähialueille onnistuu kätevästi omalla autollamme. Oletpa sitten yksityisasiakas tai rakennusliike. Pelkällä kuorma-autolla pienempiin kohteisiin, isommat rahtierät tuomme perille yhdellä ajolla peräkärryn kera, mikäli tilaa pihassa riittää. Pyydä tuotteiden tarjouksen yhteydessä hinta myös rahditukselle. Saaristomaisematkaan eivät ole kuskillemme vastentahtoisia, mikäli sinne pääsee autolla tai lautalla.

Lisäksi jokaisesta myymälästämme on mahdollisuus vuokrata vetokoukullisen henkilöauton perään kiinnitettävä peräkärry pienempiin tarpeisiin huokeaan hintaan. Kysy myyjiltämme onko kärry vapaana.

PK-Express
Keräily- ja noutopalvelu

Oletko kiireinen ja haluat noutaa tavarat nopeasti silloin kun sinun aikatauluusi sopii?

PK-Puu Express palvelumuotomme on sinua varten. Mikäli sinulla on selvät tiedot siitä mitä tarvitset, voimme kerätä tuotteet valmiiksi sinua odottamaan.

Tilaa verkkokaupasta tai ota yhteyttä myymälöihimme soittamalla tai sähköpostilla, niin me alamme hommiin. Asiansa osaavat varastomiehemme pakkaavat tavarat säänkestäviin nippuihin ja lavoihin. Näin asiointi meillä käy sutjakkaasti, kun saamme tavarat autoon tai peräkärryyn trukin avustuksella nopeasti ja aikaa jää enemmän itse asennustyölle kohteessa.

Tiliasiakkuus

Hakeaksesi tiliasiakkuutta, täytä vain tilinavauslomake.

Tiliasiakkaanamme saat osasta tuotteistamme alennuksia sekä halutessasi uutiskirjeitä joissa kerromme sen hetken kuumimmista tarjouksista ja tuotteista.

-> Avaa tili täällä