PK-Puu Vehmaa

Aukioloaika
Arkisin 7-17, lauantaisin 8-14

Puhelin
+358 44 538 1605

Sähköposti
vehmaa@pk-puu.fi

PK-Puun Vehmaan toimipisteestä löydät runsaan valikoiman erilaisia rakentamisen tuotteita aina perustustarvikkeista viimeiseen listaan asti.

Teitpä pientä tai suurta, laajasta valikoimastamme löytyy mm. teräkset, harkot, viemäri-, ilmastointi, salaoja- ja rumpuputket, kestopuu, runkopuutavara, sahatavara, styrox, Finnfoam, Rockwool ja Ekovilla eristeet, Narvi- ja Kota kiukaat sekä padat, sisustuspuutavara, listat, Nakolinna- Perinnelistat, laminaatit, vinyylilankut, Erikoiskuivat lattialaudat,  Hunton- tuulensuojalevyt, kipsilevyt, erilaiset vanerit, MFT- kiinnitystarvikkeet, HiKoki sähkötyökalut, käsityökalut, Echo moottorisahat, Tikkurila ja Teknos sisä- ja ulkomaalit, Virtasen 4-öljyn maalit sekä lukemattomasti muita tuotteita.

Höyläämme ja maalaamme Vehmaalla ulkoverhouslautoja pohja- ja pintamaalattuina annettuihin värikoodeihin sekä höyläämme Nakolinnan perinnelistoja ja monia muita omia tuotteitamme.

Nakolinnan perinnelistat löydät myös Liedosta Hakulan Puu Oy:stä sekä Rautanet Kemiö Engelsby Verk:stä.

Höyläämössämme valmistuvat jouhevasti myös erikoisemmatkin mallit, kysy tarjous juuri oman näköisestäsi tuotteesta!

Suuresta noutovarastostamme saat nopeasti ja vaivattomasti kyytiin tarvitsemasi tuotteet, tai vaihtoehtoisesti voimme kerätä ne sinulle valmiiksi helpottaaksemme asiointiasi vielä entisestään.

Palveluihimme kuuluu myös levyjen ja puutavaran sahauspalvelu, sahaamme tarvittaessa tilaamasi tuotteet haluamiisi mittoihin nopeasti ja mittatarkasti.

Tervetuloa asioimaan palvelevaan rautaiseen puukauppaan!

Olemme osa Rautanet- ketjua ja löydät meidät myös nimellä Rautanet Vehmaa.

Pekka Kaskinen

Pekka Kaskinen

Yksikön esimies, Jalostuksen työnjohto, myynti

Jalmari Jokinen

Jalmari Jokinen

Varastoesimies

Jaakko Kaskinen

Jaakko Kaskinen

myynti

Birgitta Kaskinen

Birgitta Kaskinen

Osto- ja myyntireskontra

Justus Hukio

Justus Hukio

Varastomyynti

Satu Kaskinen

Satu Kaskinen

myymälä, ostoreskontra