Deco Akva 80 kalustemaali valkoinen 0,9L

25,90 

/

PRK (28.78 €/L)

Vesiohenteinen, kiiltävä kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön.

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 6 PRK

Naantali: 5 PRK

Verkkokauppa: 11 PRK varastossa

PRK

Tuotetunnus: 1082384 Osastot: ,

Vesiohenteinen, kiiltävä erikoisakrylaattisideaineinen kalustemaali puu- ja ei-ruostuville metallipinnoille sisä- ja ulkokäytössä. Hyvä valonkesto, ei kellastu.
Sisätiloissa Coloria Deco Akva 80 sopii uusille sekä aikaisemmin maalatuille tai lakatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille, kuten ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, porraskaiteet, paneelit, sekä erilaisten pohjamaalattujen tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattujen metallipintojen maalaukseen, kuten lämpöpatterit, pönttöuunit, ilmastointikanavat ja putkistot. Deco Akva 80 soveltuu myös tartuntapohjamaalilla maalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen (ikkunapenkit, -pielet, porraskäytävät jne.)
Ulkona Deco Akva 80 soveltuu pohjamaalattujen ikkunapuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden maalaukseen. Myös puiset paneelipinnat tms. lasitetuilla parvekkeilla. Soveltuu teollisesti maalattujen, lakattujen ja kuullotettujen puupintojen huoltomaalaukseen. Pohjamaalatut tai aiemmin erityyppisillä maaleilla maalatut metallipinnat. Ei suositella polttomaalattujen alumiinipintojen maalaukseen.

  • vesiohenteinen
  • sisä- ja ulkokäyttöön
  • kiiltävä
  • sävytettävissä yleisimpien värikarttojen mukaan
  • riittoisuus 5-10m2/l

Lisää tietoa tuotteesta valmistajan sivuilla;
Coloria Deco Akva 80

×