Hirsipaneeli STH 20x190x6000 kuusi Pintopuu

4,20 

/

JM (4.2 €/JM)

Hirsipaneeli STH 20×190 kuusipaneeli on näyttävä puuvalmis verhouspaneeli sisälle ja ulos.

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 642 JM

Verkkokauppa: 642 JM varastossa

JM

Tuotetunnus: 1093195-60 Osasto: Brand:

Hirsipaneelilla aidon hirren tuntua

Hirsipaneeli on ajaton ja elävä materiaali, joka sopii niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

Hirsipaneeleita voidaan käyttää sekä ulkoverhoukseen että sisustuspaneeliksi. Voidaan sävyttää haluttuun sävyyn sisä- tai ulkokäyttöön soveltuvilla tuotteilla käyttökohteen vaatimalla tavalla.

 

  • Raaka-aine: Oksakuusi
  • Profiili: STH
  • Neliömenekki n. 5,5jm/m2
  • Pakattu 3 kpl/kutistekalvopakkaus

Asennus

Sisäverhoukseen käytettävien paneeleiden kosteuspitoisuudeksi suositellaan maksimissaan 16 %. Foliopakattujen paneeleiden tulee antaa tasaantua asennustilan olosuhteisiin paketeissaan muutama vuorokausi.

Asenna paneelit välittömästi muovikalvon poistamisen tai pintakäsittelyn jälkeen noudattaen käsittelyaineen valmistajan ohjeita. Suosittelemme pintakäsittelyä ennen asennusta, vähintään ponttien kohdalta. Käytä maksimissaan 600 mm:n koolausväliä.

Hirsipaneelien kiinnitykseen suositellaan naulausta tai ruuvausta. Naulana tulisi olla riittävän vahva kannallinen naula. Naulojen määrään ja kokoon vaikuttavat paneelin leveys ja vahvuus, vähimmäismääräksi suositellaan kuitenkin kolme naulaa kunkin paneelin naulauskohtaan. Naulaus suositellaan tehtäväksi 60 cm:n välein. Lyö paneelit yhteen vasaraa ja lyöntikalikkaa apuna käyttäen. Varmista pontin pohjaanmeno.

Tarkistahan ennen asennusta, että tuote vastaa tilaamaasi laatua. Tuotteissa ilmeneviin virheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asennusta. Puu on luonnontuote, jolloin jokainen paneeli on ainutlaatuinen syy- ja oksarakenteeltaan.

Huolto

Huolloksi suositellaan kevyttä hiontaa ja sen jälkeen käsittelyä vesiohenteisella valkovahalla tai vesiohenteisella sisälakalla.

Kierrätys

Tuote on ekologinen. Käytetyn paneelin tai hukkapalan voi hävittää polttamalla. Tuotteesta ei vapaudu haitallisia päästöjä sisäilmaan, eikä tuote sisällä myrkkyjä tai haitallisia kemikaaleja. Pakkauksen suojakääreen voi kierrättää.

Paino 1,71 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 2 × 19 cm (senttimetri)
Väri

Puuvalmis

Materiaali

Kuusi

×