Höyrynsulkukangas Adaptive 1,5x50m 75m2

299,00 

/

RLL

Adaptive höyryjarrua käytetään perinteisen höyrynsulkumuovin tavoin laajalla käyttöalueella, kuten esimerkiksi puurakenteisissa yläpohjissa, ulkoseinissä ja tuulettuvissa alapohjissa. Adaptive höyryjarru on ylivoimaisesti kehittynein ja monipuolisin ominaisuuksiltaan.

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 41 RLL

Verkkokauppa: 41 RLL varastossa

RLL

Tuotetunnus: 4300014 Osasto: Brand:

Höyrynsulku Adaptive on pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty kaksitoiminen kosteutta tasaava hygrokalvo eli mukautuva höyrynsulku. Kosteutta tasaavan höyrynsulun ideana on, että vesihöyry ei pääse tiivistymään rakenteisiin diffuusion suunnasta riippumatta. Adaptive höyryjarrulla on ympäröivän kosteuden mukaan vaihtuva diffuusionvastustuskyky.

Talvella ilman ollessa kuivaa, höyrynsulku estää rakennnuksen sisällä olevan vesihöyryn kulkeutumisen eristetilaan. Kesällä ilman ollessa kosteampaa ulkona kuin sisätilassa vesihöyrynläpäisy ominaisuus muuttuu ja kalvo päästää mahdollisen eristeeseen kerääntyvän kosteuden lävitseen sisätilaan. Toiminnallisuus korostuu erityisesti rakennuksissa, missä käytetään sisäilman jäähdytystä.

Höyrynsulku adaptiven saumojen tiivistämiseen käytetään järjestelmään kuuluvia testattuja ja varmistettuja teippejä, joiden käyttöikä on vähintään sama kuin höyrynsulla. Liitoksissa käytetään ensisijaisesti Sitko Adaptive teippiä, mikä on valmistettu samasta materiaalista, kuin itse höyrynsulku. Näin ollen myös saumojen teippaukset toimivat samalla tavalla kuin itse höyrynsulku. Teippaukseen voidaan vaihtoehtoisesti käyttää myös Sitko Flex teippiä.

Paino 6,45 kg (kilogramma)
Mitat 150 cm (senttimetri)

×