Kestopuu 48x198x6000 mitallistettu, sormijatkettu, vihreä A

7,09 

/

JM (7.09 €/JM)

Kestopuu 48x198x6000 mitallistettu, sormijatkettu, vihreä A

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 1422 JM

Verkkokauppa: 966 JM varastossa

JM

Tuotetunnus: 1090392 Osasto: Brand:

A-Luokan kyllästetty kestopuu sopii käytettäväksi maa-, vesi- ja betonikosketukseen sekä rakenteisiin joita on hankala vaihtaa tai korjata jälkikäteen. Suomessa painekyllästetty puutavara käsitellään kupariyhdisteillä joilla saadaan n. 3-5 vuotta käsittelemätöntä puuta parempi kestoikä.

Käytetään yleisimmin terassin runkopuuna sekä muissa kovan rasituksen kohteissa. Huomioithan että kestopuu säilyy varastoitaessa parhaiten nipussa jolloin kosteus ei pääse haihtumaan nipun sisältä ja tuote säilyy suorana ja vääntymättömänä.

Suositellaan asennettavaksi pian nipun avaamisen jälkeen. Kestopuu on nipusta otettaessa hyvin märkää mikä on hyvä huomioida asennettaessa merkittävänä puun kutistumisena erityisesti paksuus ja leveys suunnissa.

Tuote on karkeahöylätty eli mitallistettu ja se on tehty sormijatkosliitoksia käyttäen.

Hoito ja huolto: Pestään tarvittaessa terassipesuaineella ja öljytään värillisellä tai värittömällä puuöljyllä. Katkaisupinnat on hyvä käsitellä samaisella puuöljyllä. Uuden tuotteen käsittely voidaan tehdä kun puu on kuivunut, nyrkkisääntönä on käytetty asennuksesta seuraava kevättä/kesää.

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

Paino 7,6 kg (kilogramma)
Mitat 600 × 4,8 × 19,8 cm (senttimetri)
Väri

Vihreä

Materiaali

Mänty/Painekyllästetty

×