Laakaovi roiskeveden kestävä 10×21 valkoinen + karmit

249,00 

/

KPL

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 5 KPL

Naantali: 5 KPL

Verkkokauppa: 10 KPL varastossa

KPL

Tuotetunnus: RVK10X21 Osasto:

Sisäovi on tarkoitettu käytettäväksi lämmitettävissä työ- ja asuintiloissa. Ovi ei sovellu ulkokäyttöön eikä lämpötilaltaan toisistaan poikkeavien tilojen väliin.

Roiskeveden kestävät ovien reunat ja kulmat, jotka ovat erityisen riskialttiit kosteudelle pohjustetaan tiksotrooppisella, 2 -komponenttisella primerilla, jonka täyttävyys on erinomainen. Se on helppo hioa ja tuote takaa lopullisen pinnan laadukkaan ulkonäön. Ovi käsitellään vielä Extra- pohjamaalilla, jolloin saavutetaan paras mahdollinen tarttuvuus ja mahdollisimman kestävä pohjustus ennen pintamaalia.

Lopullinen pintakäsittely suoritetaan jokaiselta pinnalta 2 – komponenttisella tiksotrooppisella pintamaalilla, joka kestävä ja erittäin täyttävä, valmiilla pinnalla on erityisen hyvä naarmuuntumisen ja kemikaalien kestokyky.

Oven päissä olevat rei’ät on massattu ennen pakkausta. Ovi ei sovellu kaytettäväksi rakennuksen ulkovaipassa tai julkisten rakennusten pesutilojen tai uimahallien väliovena
Asennusetäisyyden avoimesta vesipisteestä (suihku) tulisi olla vähintään 1,5 m. Oven kayttiöiän parantamiseksi suosittelemme muodostuneen kosteuden poistamista liinalla oven pinnoilta ja riittävän tuuletuksen järjestämisestä tilaan jossa ovi sijaitsee.

Ovilevyn koko: 943 x 2048 mm, paksuus 40 mm
Väri: valkoinen (S 0502-Y)

Paino 38,5 kg (kilogramma)
Mitat 204,8 × 94,3 × 4 cm (senttimetri)

×