Lattiatasoite Kiilto Maxirapid 1-30mm 20kg

42,90 

/

SKK (2.14 €/KG)

Pikatasoite lattiapintojen tasoituksiin, kolojen täyttöön ja paikauksiin sekä kallistusten tekoon. Lattia päällystettävissä jopa 2 tunnin kuluttua tasoituksesta.. Soveltuu maalin tai epoksin alle, voidan käyttää myös ulkotiloissa. Matala-alkalinen. Sementtisideaineinen.

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 16 SKK

Naantali: 2 SKK

Verkkokauppa: 18 SKK varastossa

SKK

Tuotetunnus: T2019.020 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Erikoisnopea lattiatasoite lattiapintojen tasoituksiin, kolojen täyttöön, paikkauksiin ja kallistusten tekoon ennen ylitasoitusta ja/tai päällysteen kiinnitystä 1–30 mm:n kerroksina. Ylitasoitukseen suositellaan käytettäväksi esim. Kiilto 97 DF, TopPlan DF tai Tasoflex-lattiatasoitetta. Soveltuu käytettäväksi sekä ulko- että sisätiloissa.
Ulkona käytettäessä minimikerrosvahvuus on 5 mm.

Aluslattian on oltava puhdas, kiinteä ja luja. Ns. sementtiliima ja maaliroiskeet poistetaan ja lattia harjataan tai imuroidaan huolellisesti. Betonivalun karkeat epätasaisuudet ja korkeat kohoumat on hiottava ennen tasoitusta.
Betonialustat käsitellään ohennetulla Kiilto Start Primerilla (10–20 % Kiilto Start Primeria/80–90 % vettä) ennen tasoitusta. Saneeraus- ja levyalustat käsitellään ohentamattomalla Kiilto Start Primerilla ennen tasoitusta.
Ulkotiloissa ja imemättömillä alustoilla suoritetaan pohjustus Kiilto Fix Primerilla tai tehdään tartuntasilta esim. Kiilto Saneerauslaastilla käyttäen hammaslastaa. Maanvaraisissa rakenteissa tulee estää kapillaarisen kosteuden nousu.
Betonialustan tulee olla SisäRYL 2013:n ja BY 45:n mukainen.

Edut ja ominaisuudet

  • erittäin nopea, maalattavissa
  • oikaisut, kallistukset, paikkaukset lattioissa
  • riittoisuus 1,6 kg/m²/mm
  • kävelynkestävä 45 min
  • päällystettävissä 2 h
  • sisä- ja ulkotilat

Tuote-esite
Käyttäturvallisuustiedote

Paino 20 kg (kilogramma)

×