Liimamassa XPU 290ml valkoinen, Kiilto

14,90 

/

KPL

Erittäin elastinen liima- ja tiivistemassa sisä- ja ulkotiloihin. Sopii erinomaisesti märkätiloihin. Liuotteeton, Soveltuu Kiilto Oy:n 1-komponenttisten vedeneristeiden kanssa läpivientien tiivistyksiin. Polyuretaanivahvistettu.

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 11 KPL

Taivassalo: 18 KPL

Uusikaupunki: 24 KPL

Naantali: 26 KPL

Verkkokauppa: 79 KPL varastossa

KPL

Tuotetunnus: T2441.926 Osasto: Brand:

Kiilto XPU tarttuu erilaisiin kivipintoihin, betoniin, useimpiin metalleihin, puuhun, lasiin ja lasitettuihin pintoihin sekä epoksi- ja polyesteripintoihin. Eri muovi- ja kumilaaduilla on syytä tehdä tartuntakoe ennen varsinaista käyttöä. Erinomainen tarttuvuus eri materiaaleihin – usein ilman erillistä pintakäsittelyä. Elastinen, silti mekaanisesti luja sauma. Ei sisällä PVC:a eikä liuottimia. Lähes hajuton. Hyvä kemikaalien kestävyys (laimeat liuokset). Kestää erittäin hyvin säärasituksia ja UV-säteilyä. Lähes kutistumaton. Päällemaalattavissa useimmilla maaleilla (tee aina maalauskoe). Hiottavissa.

  • Nopeasti sitova ja elastinen liimasauma, erinomainen tarttuvuus
  • Liimaukset ja tiivistykset, soveltuu myös asuntoautoihin ja -vaunuihin
  • Riittoisuus 5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna
  • Kuivumisaika 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
  • Sisä- ja ulkotilat

Rakentaminen:
Kiilto XPU on polyuretaanivahvistettu, silyloituun polymeeriteknologiaan perustuva, nopeasti sitova elastinen liima- ja tiivistysmassa. Kiilto XPU soveltuu Kiilto Oy:n yksikomponenttisten vedeneristeiden kanssa nurkkien, saumojen ja läpivientien tiivistykseen ilman erillistä vahvikekangasta. Myös Tulppa-levyn asennusliimaksi. Muita tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. eristelevyjen, listojen, altaiden ja WC-istuinten kiinnitykset. Täyttää rakennusmateriaalin M1 -luokituksen.

Teollisuus:
Tuote sopii useiden eri materiaalien kiinnittämiseen ja tiivistämiseen (esim. hitsisaumat) rakenneliimauksissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. kuorma-autojen korit, asuntovaunut, linja-autot ja junat.

 

Tuote-esite
Käyttöturvallisuustiedote

Paino 0,38 kg (kilogramma)

×