SULA-Kompostorinlämmitin

139,00 

/

KPL

Myymäläsaatavuus

Naantali: 5 KPL

Verkkokauppa: 5 KPL varastossa

KPL

Tuotetunnus: 1098367 Osasto:

Erittäin helppokäyttöinen lisä ympärivuotisen kompostointiin. Lisää vain putken sisälle laimentamatonta autoissa käytettävää jäähdytinnestettä ja laita lämmityselementti nesteeseen, sulje putki muovitulpalla ja aseta läåmmitin kompostoitavan massan joukkoon. Tämän jälkeen enää kytketään laite verkkovirtaan ja näin saadaan ympärivuotisesti kompstori pysymään sulana.

 

  • SULA-kompostorinlämmitin soveltuu kaikkiin yleisimpiin lämpökompostoreihin joiden sisäsyvyys on vähintään 80cm, kuten esimerkiksi Inora 250 ja Biolan eco. Tämän lisäksi lämmitintä voidaan käyttää myöskin kompostoivissa kuivakäymälöissä jäätymisen estämiseksi.
  • Kompostorinlämmitintä käytetään vain tarvittaessa, esimerkiksi kun kompostori jäätymisen jälkeen lämmitetään on käytettävä aika noin 1-2 vuorokautta jonka jälkeen lämmitin irroitetaan verkkovirrasta, näin minimoidaan samalla sähkön kulutus. Kun kompostori alkaa jäähtyä voidaan lämmitin laittaa tarvittaessa uudelleen päälle nostamaan kompostorin lämpötila vadittuun lukemaan jotta kompostointi jatkuu.
  • Laitteen käytöstä poisotossa ensimmäisenä tulee irrottaa lämmitin pistorasiasta, tämän jälkeen sen annetaan jäähtyä kokonaan ennen kuin se poistetaan kompstorista. Jäähtynyt lämmityselementti tulee asettaa palamattomalle ja kosteuden kestävälle pinnale jonka jälkeen siitä voidaan poistaa mahdolliset epäpuhtaudet harjalla tai liinalla ennen varastointia.
    Mikäli lämmittimen kaapeli on vaurioitunut, tulee koko lämmityselementti vaihtaa uuteen. Uutta johtoa ei voi vaihtaa erikseen.
Paino 1,6 kg (kilogramma)
Mitat 75,5 × 5 × 6 cm (senttimetri)

×