Ulkoverhouspaneeli HS UYL 21×120 OK

1,85 

/

JM (1.85 €/JM)

Ulkoverhouslauta UYL 21×120

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 3880 JM

Uusikaupunki: 329.4 JM

Naantali: 13.9 JM

Verkkokauppa: 4223.3 JM varastossa

JM

Tuotetunnus: 3057 Osasto: Brand:

Hienosahattu puuvalmis ulkoverhouslauta jonka profiili on UYL. UYL- profiilin alareuna on n. 21mm paksu ja se kapenee viistosti ylöspäin mentäessä ja paksuus yläreunassa on n. 10mm. UYL- profiili soveltuu vaaka-asennukseen.

UYL- profiiliin törmätään usein vanhemmissa rakennuksissa koska se on aikanaan ollut hyvin suosittu paneeliprofiili. Se on aikojen saatossa kulkenut monella nimellä kuten viistopontti, veitsipontti sekä tuulipontti.

Käsittelemättömän ulkoverhouspaneelin voi pintakäsitellä haluamallaan tavalla olosuhteiden asettamien vaatimusten mukaan.

Ulkoverhouspaneelit valmistamme itse kestävästä kuusen sydänpuusta höyläämöllämme korkean laadun takaamiseksi. Puun laatu on OK eli oksakuusi.

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein ja pituudet vaihtelevat myymälöittäin, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

 

Tuote on mahdollista saada omalta maalauslinjaltamme käsiteltynä juuri haluamaasi sävyyn. Kysy tarjous pintakäsitellystä tuotteesta myynnistämme!

Paino 1,01 kg (kilogramma)
Mitat 2,1 × 12 cm (senttimetri)
Väri

Puuvalmis

Materiaali

Kuusi

×