BioComb Puhdas julkisivu 5L

49,90 

/

KPL (9.98 €/L)

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 4 KPL

Taivassalo: 5 KPL

Uusikaupunki: 5 KPL

Naantali: 2 KPL

Verkkokauppa: 16 KPL varastossa

KPL

Tuotetunnus: IM202206 Osasto:

BioComb Puhdas julkisivu on mikrobikasvustojen, kuten home, sammal, levä, sieni ja jäkälä, poistoon ja ehkäisyyn tarkoitettu suoja-aine. Se poistaa kasvuston sekä antaa pitkäaikaisen suojan uutta kasvustoa vastaan jopa 2-3 vuodeksi eteenpäin.

BioComb Puhdas julkisivu levitettään kuivalle pinnalle, myös mikrobikasvuston tulee olla kuiva, jotta aine pääsee imeytymään kasvuston solukkoon tuhoten sen. Aine levitetään puhdistettavalle pinalle ja annetaan vaikuttaa, sade ja tuuli puhdistaa luonnollisesti loput.

 

 • KÄYTTÖKOHTEET: Sopii käytettäväksi sopii käytettäväksi kaikilla maalatuilla ulkopinnoilla missä maalipinta on likainen, homeinen, kasvustoa pinnassa, mutta maalipinta on muuten ehjä.
 • LAIMENNUS: 1 osa tiivistettä, 2 osaa vettä.
 • RIITTOISUUS: Riittoisuuteen vaikuttaa alustan karkeus, huokoisuus ja kasvuston paksuus/määrä. Valmiiksi laimennetulla liuoksella (1L liuosta) voi käsitellä noin 8-12 m². Vaikeissa tapauksissa käytä vahvempaa sekoitetta.
 • VARASTOINTI: Aine ei vanhene. Suojattava jäätymiseltä.
  Varastoi lasten ulottumattomissa.
 • ENNEN KÄSITTELYÄ: Varmista, että käsiteltävä pinta ja kasvusto ovat täysin kuivia. Voit testata kasvuston kuivuuden esim. painamalla kasvustopaakun pohjaa kämmenselkään tai paperinenäliinaa vasten. Jos kasvusto tuntuu kuivalta, käsittely voidaan tehdä. Poista irtoroska ja helposti irtoava kasvusto harjaamalla.
 • SÄÄTILA: Älä levitä sateella, sen uhatessa lähitunteina tai kuumalla säällä nopean haihtumisen vuoksi. Parhaat käsittelyolosuhteet ovat puolipilviset, sateettomat päivät. Pyri ajoittamaan työ niin, että voit välttää käsittelyn aurinkoisella puolella, ettei aine kuivu/haihdu liian nopeasti.
 • LEVITYS: Levitä laimennettu liuos matalapaineruiskulla seinille alhaalta ylöspäin. Käsittele tasaisesti ja laita ainetta runsaammin paksuille kasvusto kerääntymille. Tärkeää on, että jokainen kohta tulee käsiteltyä ja jokainen solu saa ainetta itseensä. Älä käytä työkaluja, joiden käytössä et voi varmistua aineen joutumista jokaiseen käsiteltävään paikkaan tai et voi olla varma sekoitussuhteen tasaisuudesta (painepesuri).
 • VAIKUTUSAIKA: Käsittelyn jälkeen pintojen puhdistuminen jätetään luonnon tehtäväksi (sade, tuuli ja talvella lumi). Puhdistumisvaikutus on pitkä, 2kk-2vuotta. Mitä kauemmin aine saa vaikuttaa pinnoilla, sen helpommin kuollut kasvusto irtoaa. Pinnat, jotka eivät ole sään vaikutuksen alaisina esim. räystäisen aluset tai pinnat, jotka haluat puhdistaa, huuhdo aikaisintaan seuraavana päivänä lempeällä paineella painepesurilla tai vesiletkulla, harjaa apuna käyttäen.
 • JÄLKITYÖT: Mikäli pinnalle tulee uusi maali, työn voi tehdä, kun pinta on puhdas ja kuiva. Puhdas Julkisivu ei kuitenkaan karhenna/huokoista maalipintaa kuten BioComb Maalipesu ulkokäyttöön.
 • TYÖVÄLINEIDEN PESU: Pese työvälineet, vaatteet ja iholle joutunut aine saippualla ja vedellä.

Käytöturvallisuustiedote

Paino 5 kg (kilogramma)

×