Kestopuu 48×48 mitallistettu ruskea A

2,15 

/JM

Kestopuu 48×48 Ruskea terassien koolauksiin ja rimoituksiin

Myymäläsaatavuus

Taivassalo: 85.2 JM

Uusikaupunki: 672.6 JM

Raisio: 85.5 JM

Verkkokauppa: 843.3 JM varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-09-27 ): 2,15 

Tuotetunnus: 6018RUS Osasto: Brand:

A-Luokan kyllästetty kestopuu sopii käytettäväksi maa-, vesi- ja betonikosketukseen sekä rakenteisiin joita on hankala vaihtaa tai korjata jälkikäteen. Suomessa painekyllästetty puutavara käsitellään kupariyhdisteillä joilla saadaan n. 3-5 vuotta käsittelemätöntä puuta parempi kestoikä.

Käytetään yleisimmin terassin runkopuuna sekä kansimateriaalina laitureissa ja muissa kovan rasituksen kohteissa. Huomioithan että kestopuu säilyy varastoitaessa parhaiten nipussa jolloin kosteus ei pääse haihtumaan nipun sisältä ja tuote säilyy suorana ja vääntymättömänä.

Suositellaan asennettavaksi pian nipun avaamisen jälkeen. Kestopuu on nipusta otettaessa hyvin märkää mikä on hyvä huomioida asennettaessa merkittävänä puun kutistumisena erityisesti paksuus ja leveys suunnissa.

Hoito ja huolto: Pestään tarvittaessa terassipesuaineella ja öljytään värillisellä tai värittömällä puuöljyllä. Katkaisupinnat on hyvä käsitellä samaisella puuöljyllä. Uuden tuotteen käsittely voidaan tehdä kun puu on kuivunut, nyrkkisääntönä on käytetty asennuksesta seuraava kevättä/kesää.

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

Paino 1,61 kg (kilogramma)
Mitat 4,8 × 4,8 cm (senttimetri)
Väri

Ruskea

Materiaali

Mänty/Painekyllästetty