Komposiittilauta 21x145x3850 Pieksäwood valkotammi

9,50 

/

JM (9.5 €/JM)

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 254.1 JM

Naantali: 557.5 JM

Verkkokauppa: 811.6 JM varastossa

JM

Tuotetunnus: 1088698 Osasto: Avainsana tuotteelle Brand:

Puukomposiitilla teet kauniin ja kestävän terassin

Pieksäwood puukomposiitti on laadukas ja huoltovapaa, joten terassi ei tikkuunnu eikä vaadi öljyämistä. Terassi on myös helppo pitää puhtaana, sillä siinä ei ole uria, johon hiekka ja siitepöly kerääntyvät. Kahdeksan vuoden kokemuksella: Pieksäwood puukomposiitti kestää Suomen sääolosuhteita kesät ja talvet. Komposiittilauta on pitkäikäinen, kierrätysmateriaalista valmistettu kestävä ja moderni ratkaisu terassin pintamateriaaliksi.

Pieksäwood komposiitissa on luonnollisen kaunis puunsyykuvio. Lauta on kaksipuoleinen, toinen puoli on hiottu, joten voit valita itse, kumpaa puolta käytät. Laudan pinta näyttää ja tuntuu puulta, joten terassi ei ole liukas sateellakaan.

  • Terassilaudat on helppo asentaa piilokiinnityksellä
  • Komposiittilaudat on helppo ja nopea asentaa mukana tulevilla kiinnikkeillä ohjeiden mukaisesti. Valitsemistasi kiinnikkeistä riippuen lautojen asennusväli on 2-6 mm.
  • Pieksäwood puukomposiitti on pääosin puuta: ne valmistetaan 60 % puukuitujätteestä ja 35 % kierrätysmuovista pitkän tuotekehityksen tuloksena. Tuote ei sisällä ihmisille tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, joten materiaalia on turvallista käyttää ja sen voi hävittää kotitalousjätteen mukana.

Mitat: 145×21 mm, varastopituus 3850 mm

Menekki: Yhdelle neliölle menee 6,62 m komposiittilautaa.

Paino 2,74 kg (kilogramma)
Mitat 385 × 2,1 × 14,5 cm (senttimetri)
Väri

Komposiiti

Materiaali

Valkotammi

Saatat myös pitää...

×