Terassilauta Luna TWPC/T lämpöpuukomposiitti 26x140x4000mm Grafiitin harmaa ura/sileä

8,95 

/

JM (8.95 €/JM)

Helppohoitoinen kotimainen lämpöpuukomposiitti Luna TWPC 26x140x4000 jonka toinen puoli on harjattu ja toinen puoli on uritettu, väri grafiitin harmaa.

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 200 JM

Verkkokauppa: 200 JM varastossa

JM

Tuotetunnus: 1085770 Osastot: ,

Vapauta itsellesi aikaa huoltamisesta kotimaisella huoltovapaalla lämpöpuukomposiitilla

Luna TWPC 26×140 on korkealaatuinen Lunawood Lämpöpuukomposiittituote. Tuote on ympäristöystävällinen komposiitti: Kaksi kolmasosaa tuotteen raaka-aineesta on lämpöpuukuitua ja yksi viidesosaa kierrätettyjä Fortum CIRCO- polymeerejä. Iisalmessa valmistettava lämpöpuukomposiitti ei sisällä kemikaaleja eikä se tikkuunnu.

Asennus

Koolausväli maksimissaan 400mm. Asennus tehdään T- piilokiinnikkeellä, jolloin lautojen väliin jää yhtenäinen 7mm:n rako. Reunat viimeistellään alumiinisella L- listalla.

Huolehdi että seinän ja laudan väliin jää vähintään 6mm rako jotta ilma kiertää hyvin. Terassin alla tulisi olla vähintään 300mm vapaa ilmatila ilman liikkuvuuden varmistamiseksi.

Huomioi lämpölaajenemisvara asennuksessa, pituussuunnassa n. 1mm/lautametri. Kolmen tai useamman laudan pituussuuntaisessa asennuksessa tulee laudat kiinnittää yksittäisellä ruuvilla laudan pituussuunnassa keskikohdasta suoraan terassin runkoon. Tämä pakottaa terassilaudat elämään mahdollisten suurten lämpötilavaihtelujen vuoksi tasaisesti. Kiinnitys runkoon voidaan tehdä laudan sivussa olevasta alasärmästä jolloin ruuvin kanta ei jää näkyviin tai ruuvaamalla laudan keskeltä läpi.

Otsalautoja ei saa kiinnittää maantasoon asti vaan sinne on jätettävä 150mm:n tuuletusväli.

  • Tuotteen neliömenekki on 6,9 metriä/neliömetri.
  • Ei enää öljyämistä, komposiitti terassille pelkkä peseminen riittää.
  • Uusi malli, joka käyttää T- kiinnikkeitä.
Paino 2,85 kg (kilogramma)
Mitat 400 × 2,6 × 14 cm (senttimetri)
Väri

Harmaa

Materiaali

Lämpöpuukomposiitti

×