Laatantasausruuvi valkoinen 100kpl Tamo

12,90 

/

PSS

Nailonista valmistettu laatantasausruuvi, jossa sauman leveys vain 1 mm. Käytetään yhdessä TAMO LAATANTASAAJAN kanssa laattojen korkeuserojen poistamiseksi. Soveltuu Lattia- ja seinälaatoille, joiden paksuus on enintään 12 mm. Sijoitetaan laatan alle. Ei vaadi erillisiä asennustyökaluja.

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 5 PSS

Verkkokauppa: 5 PSS varastossa

PSS

Tuotetunnus: 250102 Osasto:

TAMO Laattakiinnitin on täydellinen ratkaisu, joka auttaa poistamaan laattojen korkeuserot ammattimaisesti. Tämä pakkaus sisältää 100 kpl laattakiinnittimiä, joten sinulla on runsaasti työkaluja suurempiinkin laatoitushankkeisiin.

Laattakiinnitin on valmistettu kestävästä nailonista ja sen sauman leveys on vain 1 mm. Se toimii saumattomasti yhdessä TAMO Laatantasaajan kanssa. Laattakiinnitin sijoitetaan laatan alle, ja sen avulla voit tasoittaa laattojen korkeuserot helposti ja tehokkaasti. Se soveltuu sekä lattia- että seinälaatoille, joiden paksuus on enintään 12 mm.

TAMO Laattakiinnitin ei vaadi erillisiä asennustyökaluja, joten voit aloittaa työskentelyn välittömästi. Sen avulla voit saavuttaa täydellisen tasauksen ja ammattimaisen jäljen ilman vaivaa. Laattakiinnittimet ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä välttämättömän työkalun jokaiselle laatoitustyömaalle.

×