Laatantasaussarja Tamo

49,90 

/

SRJ

Täydellinen laattojen tasaussetti, joka sisältää kaiken mitä tarvitset lattialaattojen tasaamiseen. Tasausjärjestelmällä tasataan lattialaattoja samalle tasolle ilman että korkeuseroja jää. Täydellinen apuväline kun halutaan saada aikaan ammattimaista jälkeä nopeasti. Erillisiä kiristys pihtejä ei tarvita.

Myymäläsaatavuus

Uusikaupunki: 4 SRJ

Naantali: 4 SRJ

Verkkokauppa: 8 SRJ varastossa

SRJ

Tuotetunnus: 250100 Osasto:

TAMO Laatantasaus Setti tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan täydellisen lattialaattojen tasausprosessin toteuttamiseen. Tämä innovatiivinen tasausjärjestelmä mahdollistaa laattojen tasaamisen samalle tasolle ilman korkeuseroja.

Laatantasaus Setti sisältää kaiken tarvittavan, joten voit aloittaa työskentelyn välittömästi. Sinun ei tarvitse hankkia erillisiä kiristyspihtejä, sillä ne sisältyvät jo settiin. Säästät aikaa ja vaivaa, kun kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Tämä tasaussetti on suunniteltu erityisesti helpottamaan lattialaattojen tasaamista ja takaamaan tasaisen lopputuloksen. Voit luottaa siihen, että laatat pysyvät samalla tasolla ja välttää ikävät korkeuserot, jotka voivat vaikuttaa lopputuloksen laatuun. Olipa kyseessä pienempi remontti tai suurempi projekti, TAMO Laatantasaus Setti auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ammattimaisen jäljen nopeasti ja vaivattomasti.

Paino 2 kg (kilogramma)

×