Lämpökäsitelty kuusi terassilauta 32×166 harjattu pinta Profix 3- kiinnityksellä

8,90 

/JM

Korkealaatuinen, harjattu lämpöpuuterassilankku 33x166mm

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 272.4 JM

Uusikaupunki: 132.1 JM

Verkkokauppa: 404.5 JM varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-09-30 ): 8,90 

Suomalainen Lunawood- lämpöpuu on kestävä ja kaunis puumateriaali, joka soveltuu jopa vaativimpiin ilmastoihin. Lämpöpuun ominaisuudet saavutetaan luonnollisia menetelmiä hyödyntäen – vain lämmön ja vesihöyryn avulla. Lämpökäsittely parantaa pysyvästi puun ominaisuuksia ja laajentaa siten puun käyttömahdollisuuksia myös haastavimmissa ilmastoissa. Lunawood- lämpöpuu tunnetaan etenkin sen mittapysyvyydestä, kestävyydestä ja ekologisuudesta. Se ei välttämättä vaadi pintakäsittelyä haastavimmissakaan ilmasto-olosuhteissa, mikä tekee siitä aidosti ekologisen valinnan pitkän elinkaarensa loppuun asti.

Myrkyttömät Lunawood- tuotteet ovat vastuullinen valinta terassirakentamiseen ja erilaisiin piharakenteisiin, kuten aitoihin, pergoloihin, väliseiniin ja aurinkorimoituksiin. Lunawood- lämpöpuun kaunis, luonnollinen ulkonäkö ja koostumus tuovat ripauksen luonnon luksusta jokaiseen pihaan.

Asennus

Tässä leveässä Lunawood- terassilankussa on piilokiinnitysurat ja yhdessä Profix3- piilokiinnikkeiden kanssa mahdollistetaan nopea ja helppo asennus ilman näkyviä ruuveja ja ruuvinreikiä.

Tämän 166mm leveän terassilaudan neliömenekki on 5,81 jm/m2 piilokiinnitystä käytettäessä jolloin lautojen väliin jäävä rako on 6mm. Piilokiinnitysklipsin Profix3 kiinnittämiseen suositellaan käytettävän 4,2-5,0x75mm ruostumatonta terassiruuvia.

Koolausväli maksimissaan 600mm. Piilokiinnikkeiden menekki 600mm koolausjaolla on n. 1,8 kpl/jm.

 

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein ja pituudet vaihtelevat myymälöittäin, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

Paino 2,1 kg (kilogramma)
Mitat 3,2 × 16,6 cm (senttimetri)
Väri

Lämpökäsitelty

Materiaali

Mänty