Lämpökäsitelty mänty 42×92 SHP Thermo-D

7,70 

/JM (7.7 €/JM)

Korkealaatuinen ympärihöylätty lämpöpuulankku 42×92, kaikki nurkat pyöristetty

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 541.4 JM

Uusikaupunki: 67.1 JM

Raisio: 4.8 JM

Verkkokauppa: 613.3 JM varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 2023-09-23 ): 7,70 

Suomalainen Lunawood- lämpöpuu on kestävä ja kaunis puumateriaali, joka soveltuu jopa vaativimpiin ilmastoihin. Lämpöpuun ominaisuudet saavutetaan luonnollisia menetelmiä hyödyntäen – vain lämmön ja vesihöyryn avulla. Lämpökäsittely parantaa pysyvästi puun ominaisuuksia ja laajentaa siten puun käyttömahdollisuuksia myös haastavimmissa ilmastoissa. Lunawood- lämpöpuu tunnetaan etenkin sen mittapysyvyydestä, kestävyydestä ja ekologisuudesta. Se ei välttämättä vaadi pintakäsittelyä haastavimmissakaan ilmasto-olosuhteissa, mikä tekee siitä aidosti ekologisen valinnan pitkän elinkaarensa loppuun asti.

Myrkyttömät Lunawood- tuotteet ovat vastuullinen valinta terassirakentamiseen ja erilaisiin piharakenteisiin, kuten aitoihin, pergoloihin, väliseiniin ja aurinkorimoituksiin. Lunawood- lämpöpuun kaunis, luonnollinen ulkonäkö ja koostumus tuovat ripauksen luonnon luksusta jokaiseen pihaan.

 

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein ja pituudet vaihtelevat myymälöittäin, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

Paino 1,53 kg (kilogramma)
Mitat 4,2 × 9,2 cm (senttimetri)
Väri

Lämpökäsitelty

Materiaali

Mänty