Kampanjassa juuri nyt

Verkkokauppa: 3 KPL varastossa

Verkkokauppa: 6 KPL varastossa

Rakennetaan unelmista totta

Etsi ja tilaa verkkokaupasta, kun sinulle parhaiten sopii

Tai pistäydy myymälässä tapaamassa osaavia ammattilaisia

Seuraa meitä Instagramissa

Vuonna 2016 avattu Uudenkaupungin myymälämme hurmaa monipuolisuudellaan!

Keväällä luonto herää, mökkikausi avataan  ja terassit kutsuvat nauttimaan auringosta. Meiltä löydät tarvikkeet talven vaurioittaman laiturin tai terassin korjaukseen, uudet pellit tai tiilet talvimyrskyn riepotteleman katon korjaukseen tai uudenvuoden juhlinnasta kärsineen postilaatikon tilalle ihan uuden.

www.pk-puu.fi
Vuonna 2016 avattu Uudenkaupungin myymälämme hurmaa monipuolisuudellaan! Keväällä luonto herää, mökkikausi avataan ja terassit kutsuvat nauttimaan auringosta. Meiltä löydät tarvikkeet talven vaurioittaman laiturin tai terassin korjaukseen, uudet pellit tai tiilet talvimyrskyn riepotteleman katon korjaukseen tai uudenvuoden juhlinnasta kärsineen postilaatikon tilalle ihan uuden. Kesä on ulkomaalauksen aikaa! Uudenkaupungin valikoimasta löydät maalit katolta kellariin. Jatkuvasti laajentuvan varastovalikoimamme lisäksi saamme nopealla toimituksella Sinulle lähes maalin kuin maalin. Kaupan päälle luonnollisesti saat maaliasiantuntijamme vinkit ja maalausohjeet. Vai onko ulkoverhouksesi jo niin huonossa kunnossa, ettei huoltomaalaus enää riitä? Autamme tässäkin pulmassa mielellämme ja laskemme Sinulle tarjouksen myös oman tuotantomme ulkoverhouksesta maalauksineen. Uudenkaupungin myymälästämme löydät kaiken tarvitsemasi niin uudisrakentamiseen kuin vanhan korjaamiseenkin. Unohtamatta perinnerakentamiseen soveltuvia materiaaleja, joita myös löytyy varastostamme. Syksyn tullen on aika naulata kiinni viimeisetkin ulkoverhouspaneelit ja nurkkalaudat, huolehtia vesijohtojen routasuojauksesta, rakentaa roskikselle katos ja huoltaa terassikalusteet tulevaa kautta varten. Syyssateiden ropistessa ikkunaan on hyvä aika myös nauttia tulisijan lämmöstä ja alkaa suunnitella siistejä sisätöitä. Talvi tulee ja tuo tullessaan sisätilojen remontit! Meiltä Uudestakaupungista löydät kaupungin laajimman laatta- ja tapettivalikoiman, maalit kaikkeen sisämaalaukseen kalusteista kattoihin, kattavan valikoiman erilaisia lattiamateriaaleja, paneelit seiniin ja kattoihin, listat jokaiseen makuun, Vehmaalla omassa höyläämössämme valmistetut Nakolinnan perinnelistat ja paneelimalliston tuotteet sekä saunan remontointiin kaiken kiukaista lähtien. Uudenkaupungin myymälämme vahvuuksiin kuuluu kattavan valikoiman lisäksi ehdottomasti myös monipuoliset palvelut aina sahauspalvelusta sisustussuunnitteluun ja kuljetukseen sekä palveleva henkilökunta, joka on täällä aina juuri Sinua varten. www.pk-puu.fi

Seuraa meitä Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 viikko sitten

Fb arvonnan lepotuoli pääsi jo käyttöön 👌

Seuratkaa, lisää arvontoja tulossa 😎Kiitos PK-Puu arpajaispalkinnosta, ulkosaunan lepotuoli 🥳👍🥳

Fb arvonnan lepotuoli pääsi jo käyttöön 👌

Seuratkaa, lisää arvontoja tulossa 😎

Comment on Facebook

Kiitos, pitää hakea toinen, tämähän oli hyvä istua 👍👍👍

Aggregaatin tarvetta?

Tiesitkö että meiltä Uudenkaupungin myymälästä löytyy myös Aggregaatteja. 👌

#aggregaatti #pkpuu #uusikaupunki

Aggregaatin tarvetta?

Tiesitkö että meiltä Uudenkaupungin myymälästä löytyy myös Aggregaatteja. 👌

#aggregaatti #pkpuu #uusikaupunki

Pieni ja Pippurinen Taivassalo!

Taivassalon myymälä herää keväisin eloon samaan tahtia kunnan muun kesään painottuvan toiminnan kanssa. Taivassalo on mökkipitäjä, jossa vipinää saavat aikaan maakunnan kesäloman viettoon saapuvat lomalaiset. Myymälässä onkin myynnissä monenmoista mökkiläiselle tarpeellista tarviketta. Huussikuiviketta, köyttä, airoja, vesikanistereja, laituritikkaita ym.

Myymälän pihamaa suurentuu parhaillaan paremman valikoiman, varmemman saatavuuden ja pihalla asioimisen helpottumiseksi. Tervetuloa tutustumaan!

2 viikkoa sitten
Pieni ja Pippurinen Taivassalo!