Lämpökäsitelty kuusi terassilauta 32x166x5100 Profix 3-kiinnityksellä B-laatu

Alkuperäinen hinta oli: 4,99 €.Nykyinen hinta on: 4,49 €.

/

JM (4.49 €/JM)

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 40.8 JM

Uusikaupunki: 316.2 JM

Verkkokauppa: 357 JM varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta ( 16.4.2024 ): 4,99 
JM

Tuotetunnus: 1068506-B51 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Suomalainen Lunawood- lämpöpuu on kestävä ja kaunis puumateriaali, joka soveltuu jopa vaativimpiin ilmastoihin. Lämpöpuun ominaisuudet saavutetaan luonnollisia menetelmiä hyödyntäen – vain lämmön ja vesihöyryn avulla. Lämpökäsittely parantaa pysyvästi puun ominaisuuksia ja laajentaa siten puun käyttömahdollisuuksia myös haastavimmissa ilmastoissa. Lunawood- lämpöpuu tunnetaan etenkin sen mittapysyvyydestä, kestävyydestä ja ekologisuudesta. Se ei välttämättä vaadi pintakäsittelyä haastavimmissakaan ilmasto-olosuhteissa, mikä tekee siitä aidosti ekologisen valinnan pitkän elinkaarensa loppuun asti.

Myrkyttömät Lunawood- tuotteet ovat vastuullinen valinta terassirakentamiseen ja erilaisiin piharakenteisiin, kuten aitoihin, pergoloihin, väliseiniin ja aurinkorimoituksiin. Lunawood- lämpöpuun kaunis, luonnollinen ulkonäkö ja koostumus tuovat ripauksen luonnon luksusta jokaiseen pihaan.

Asennus

Tässä leveässä Lunawood- terassilankussa on piilokiinnitysurat ja yhdessä Profix3- piilokiinnikkeiden kanssa mahdollistetaan nopea ja helppo asennus ilman näkyviä ruuveja ja ruuvinreikiä.

Tämän 166mm leveän terassilaudan neliömenekki on 5,81 jm/m2 piilokiinnitystä käytettäessä jolloin lautojen väliin jäävä rako on 6mm. Piilokiinnitysklipsin Profix3 kiinnittämiseen suositellaan käytettävän 4,2-5,0x75mm ruostumatonta terassiruuvia.

Koolausväli maksimissaan 600mm. Piilokiinnikkeiden menekki 600mm koolausjaolla on n. 1,8 kpl/jm.

 

HUOM! B-laatu = on A-laatuisesta tuotteesta syrjään valikoituja yksilöitä jotka visuaalisesti todettu poikkeavan A-laadun vaatimuksista. Tekninen laatu vastaa edelleen A-laadun tuotteita mutta B-laadun tuotteissa on huonompilaatuisia oksan kohtia ja pintahalkeamia tai muita vastaavia visualisia poikkeamia joiden johdosta tuotteen menekki on suurempi kuin A-laatuisessa tuotteessa ja tämä tulee ottaa huomioon tuotetta tilattaessa.

 

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein ja pituudet vaihtelevat myymälöittäin, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

 

Luna WW B-quality(EN)
Lunawood general B-quality description

Paino 2,05 kg (kilogramma)
Mitat 510 × 3,2 × 16,6 cm (senttimetri)
Väri

Lämpökäsitelty

Materiaali

Kuusi

×