Lämpökäsitelty mänty terassilauta 26×117 SHP sileä profix2- kiinnityksellä

4,10 

/

JM (4.1 €/JM)

Lämpökäsitelty piilokiinnittettävä 26×117 sileä mäntylauta on ekologinen ja kestävä valinta terassiin.

Myymäläsaatavuus

Vehmaa: 662.4 JM

Uusikaupunki: 31 JM

Verkkokauppa: 693.4 JM varastossa

JM

Suomalainen Lunawood- lämpöpuu on kestävä ja kaunis puumateriaali, joka soveltuu jopa vaativimpiin ilmastoihin. Lämpöpuun ominaisuudet saavutetaan luonnollisia menetelmiä hyödyntäen – vain lämmön ja vesihöyryn avulla. Lämpökäsittely parantaa pysyvästi puun ominaisuuksia ja laajentaa siten puun käyttömahdollisuuksia myös haastavimmissa ilmastoissa. Lunawood- lämpöpuu tunnetaan etenkin sen mittapysyvyydestä, kestävyydestä ja ekologisuudesta. Se ei välttämättä vaadi pintakäsittelyä haastavimmissakaan ilmasto-olosuhteissa, mikä tekee siitä aidosti ekologisen valinnan pitkän elinkaarensa loppuun asti.

Myrkyttömät Lunawood- tuotteet ovat vastuullinen valinta terassirakentamiseen ja erilaisiin piharakenteisiin, kuten aitoihin, pergoloihin, väliseiniin ja aurinkorimoituksiin. Lunawood- lämpöpuun kaunis, luonnollinen ulkonäkö ja koostumus tuovat ripauksen luonnon luksusta jokaiseen pihaan.

Asennus

Tässä Lunawood- terassilaudassa on piilokiinnitysurat ja yhdessä Profix2- piilokiinnikkeiden kanssa mahdollistetaan nopea ja helppo asennus ilman näkyviä ruuveja ja ruuvinreikiä.

Tämän 117mm leveän terassilaudan neliömenekki on 8,13 jm/m2 piilokiinnitystä käytettäessä jolloin lautojen väliin jäävä rako on 6mm. Piilokiinnitysklipsin Profix2 kiinnittämiseen suositellaan käytettävän 4,2x45mm ruostumatonta terassiruuvia.

Koolausväli maksimissaan 450mm. Piilokiinnikkeiden menekki 450mm koolausjaolla on n. 2,5 kpl/jm.

 

Tuote myydään metrimyyntinä täysin kappalein ja pituudet vaihtelevat myymälöittäin, syötä tilauskenttään tarvitsemasi metrimäärä sisältäen työvaran n. 10%

Paino 1,2 kg (kilogramma)
Mitat 2,6 × 11,7 cm (senttimetri)
Väri

Lämpökäsitelty

Materiaali

Mänty

×